Ons Assortiment Flat Head Printfolie

Printfolie PLW10

PLW10 Premium Wax Geschikt voor ongecoat papier, vellum en gecoat papier

PLW10 is een premium wax kwaliteit, ontworpen om een ​​uitstekende afdruk te geven op gewoon en gecoat papier. Deze wax wordt aanbevolen voor toepassingen waarbij prijs de belangrijkste factor is. Het biedt een zwarte, scherpe en krachtige afdruk waardoor het een ideaal product is voor standaard afdruktoepassingen die een lage behoefte hebben voor duurzaamheid van de afdruk. 

PLP10 printfolie

PLP10 High Performance Wax Resin Geschikt voor duurzaam printen

Deze kwaliteit is een hoogwaardig harsverbeterd waslint, de ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen, variërend van ongecoat papier tot synthetisch label voorraad. De speciale inktformulering en unieke rugcoating zorgen voor een uitstekende antistatisch lint, ideaal voor het printen van RFID-labels en het verlengen van de levensduur van de printkop. Met printsnelheden tot 12 inch per seconde dit waxlint zorgt voor donker, duurzaam afbeeldingen, met heldere geroteerde streepjescodes, tekst en afbeeldingen. 

PLD25 Premium Wax Resin Folie

PLD25 Premium Wax Resin Een allround wax/resin printlint geschikt voor bijna ieder substraat

Deze kwaliteit is een uitstekend all-round premium was / harslint voor donker printen, scherpe afbeeldingen en streepjescodes op een breed scala van papieren en synthetische labels, met de duurzaamheid en veeg / krasbestendigheid verwacht van een dergelijke premie artikel.

PLD80 High Performance Wax Resin

PLD80 High Performance Wax Resin Een uitstekende wax resin geschikt voor gecoat papier en kunststoffen

Deze kwaliteit is een uitstekende all-round high performance wax / harslint voor afdrukken van donkere, scherpe afbeeldingen en streepjescodes op een breed scala aan papier en kunststof labels, met de duurzaamheid en veeg / krasbestendigheid verwacht van een dergelijke premium product. Specifiek ontwikkeld om een ​​zo breed mogelijk bereik te dekken synthetische materialen en gecoat papier. 

PLR10 High Performance Resin Folie

PLR10 High Performance Resin voor een kras- en oplosmiddelvaste afdruk

Deze hoogwaardige harskwaliteit wordt vervaardigd met behulp van innovatieve inkt technologie om een ​​uitstekende oplossing te bieden op het breedste scala aan ontvangermaterialen. Traditioneel vereisen applicaties die een maximale duurzaamheid vereisen het mogelijke gebruik van verschillende soorten harslint. Met dit cijfer zijn de meeste toepassingen, inclusief stoombestendigheid, kan worden voldaan met een enkel harsproduct. 

PLR20 Premium Resin Folie

PLR20 Premium Resin Voor een hoge krasvaste afdruk

Deze harskwaliteit is het aanbevolen lint voor de duurzaamheid van het afgedrukte beeld Is benodigd. Het biedt uitstekende krasbestendigheid en staat bekend om zijn aanpassingsvermogen en uitstekende afdrukprestaties over een breed scala aan media. Het is ontwikkeld om maximale prestaties te leveren over een breed scala van energie-instellingen, voor eenvoudige verandering met andere harsproducten met weinig of geen printeraanpassing vereist. 

PLP80 Premium Textile Resin

PLP80 Premium Resin Voor textiel apllicaties

SDX80 is speciaal ontwikkeld om aan de eisen van het textiel te voldoen drukmarkt. Deze zeer duurzame wasverzorgingshars biedt een uitstekende afdrukkwaliteit van zeer kleine tekst, grote letters, logo’s en alle soorten barcodes. SDX80 is geschikt voor afdrukken op verschillende materialen, zoals nylon, polyester, acetaat, rayon en andere synthetische vezels die aanwezig zijn in de markt van vandaag. Het afgedrukte beeld heeft een grote weerstand tegen hitte, water en industriële oplosmiddelen die een grote duurzaamheid mogelijk maken tegen wassen in huis of in de industrie, chemisch reinigen, bleekwater wassen en strijken tot 150 ° C. 

Ons Assortiment Near Edge Printfolie

PLX10 Premium Wax Resin Printfolie Voor Kunststof

PLX10 Premium Wax Resin Geschikt voor de meeste kunststoffen en glanzend papier

Deze kwaliteit is ons zeer flexibele harsvezellint van superieure duurzaamheid, ontworpen om bieden uitstekende prestaties op near edge-technologie, desktop, industrieel en in lijn codering printer systemen. Dit cijfer biedt maximale afdrukprestaties op a breed scala van alle soorten gecoat papier, synthetische films en verpakkingsfilms. Het heeft een bewezen staat van dienst als vervanging van de merkproducten geleverd door OEM’s zoals Toshiba TEC, Avery, Markem, Videojet & ICE. 

PLX20 Premium Wax Resin Voor Papier

PLX20 Premium Wax Resin Geschikt voor papier, kartonnen kaartjes en sommige kunststoffen

Deze hoogwaardige washarskwaliteit is een hoogwaardige harswas van hoge kwaliteit lint dat een iets lager harsgehalte heeft. Dit zorgt voor een betere afdruk prestaties op velijn, niet-gecoat papier, gecoate en niet-gecoate kaartlabels, synthetische films, medisch papier en Tyvek, hoewel er een gering verlies aan duurzaamheid is wanneer afgedrukt op synthetische films. Deze kwaliteit is bij uitstek geschikt voor de tray-eindkaart toepassingen met Toshiba-printers in de buurt van de verse producten verpakkingsindustrie. 

PLX55 High Speed Premium Wax Resin

PLX55 Premium Wax Resin Geschikt voor een duurzaam printen op hoge snelheden

Deze harslaag in de buurt van de rand is de nieuwe generatie lint voor de flexibele verpakkingsindustrie. Deze verbeterde lintafdrukken met snelheden tot 26 IPS (660 mm per seconde) waardoor het uiterst wenselijk is voor snelle flexibele verpakkingen toepassingen. Het doet ook beter dan de concurrentie in de naleving van de inkt om een verschillende verpakkingssubstraten, resulterend in opmerkelijke duurzaamheid en verbazingwekkend beelddichtheid, scherpe, zwarte beelden. 

PLP20 Premium Resin Scratch & Chemical Resistance

PLP20 Premium Resin Voor een krasvaste en oplosmiddelvaste afdruk

Deze harskwaliteit is het aanbevolen lint, waar de duurzaamheid van de bedrukte zijde hoog is afbeelding is verplicht. Het biedt uitstekende weerstand tegen chemicaliën en oplosmiddelen en wordt genoteerd voor zijn aanpassingsvermogen en uitstekende afdrukprestaties over een breed scala aan media. Het overtreft de concurrentie in slijtvastheid en oplosmiddelbestendigheid, gebruikt minder afdruk energie en is ontworpen met premium anti-statische en backcoat-eigenschappen aan bescherm printkoppen en verleng de levensduur van de printkoppen.

PLP30 Premium Resin High Speed & Durable For Coding

PLP30 Premium Resin Geschikt voor high speed en duurzaam in lijn coderen 

Deze premium kwaliteit is een hoge snelheid hars in de buurt die geschikt is voor afdrukken van hoge kwaliteit 26 IPS (660 mm per seconde) waardoor dit lint de keuze is voor een hoge snelheid flexibele verpakkingstoepassingen die meer duurzaamheid vereisen dan hars kwaliteiten. Naast het afdrukken erg goed op alle soorten flexibele verpakkingsfilms het biedt ook geweldige afdrukprestaties op niet-gecoat papier en medische documenten met grote duurzaamheid. 

    Uw Naam (verplicht)

    Uw Email adres (verplicht)

    Uw Telefoonnummer

    Bedrijfsnaam

    Wat Is Uw Vraag