by tommermans tommermans Geen reacties

Pentolabel wordt distributeur van iDPRT


iDPRT is het nieuwe merk dat word gevoerd door Xiamen Hanin Electronic Technology Co., Ltd. In 2017 na meer dan 10 jaar ervaring en technologische accumulatie in thermische printermechanismen en thermische printers.

Na jaren van R & D, verkenning en technologische vooruitgang, lanceerde iDPRT al een reeks draagbare barcodeprinters en desktop barcodeprinters van instapniveau tot professioneel niveau, die al op grote schaal worden gebruikt in verschillende industrieën, zoals overheid, gezondheidszorg, detailhandel, transport en logistiek en welke voldoen aan de verschillende afdrukbehoeften van de gebruikers.

Vooruitkijkend naar de toekomst, gericht op het voorzien van haar klanten van een professionelere oplossing voor het printen van barcodes en etiketten, streeft iDPRT altijd naar een completere reeks van barcodeprinters waaronder draagbare barcodeprinters, desktopbarcodeprinters en de industriële barcodeprinters.
Deze industriële printers zullen binnenkort worden geïntroduceerd.

by tommermans tommermans Geen reacties

2 Nieuwe Imagers van Zebra

2 Nieuwe DS9908 scanners van Zebra zijn op korte termijn leverbaar. De release van deze twee
modellen maakt de serie nu compleet.

• DS9908-serie – detailhandel
• DS9908 Series – Lab

BIED DE PRODUCTIVITEIT OP HET PUNT VAN VERKOOP MET DE ULTIMATE IN PRESTATIES EN DESIGN Tegenwoordig shoppers vanwege korte lijnen, snelle transacties en attente service. Lever alles met de DS9900-serie – de scanner is vanaf het begin klaar voor gebruik in de hand en zonder handen. U krijgt topprestaties, of medewerkers items voor de scanner doorgeven of het oppakken om goederen op het aanrecht of in een winkelwagentje te scannen. En toonaangevend scannen, naadloos schakelen tussen modi, een optioneel RFID-model en ongeëvenaarde managementtools zorgen voor een hogere doorvoer en service.

Let op, de DS9908-serie vervangt de DS9808-serie en Zebra is bezig met het afbouwen van de DS9908-modellen.

www.zebra.com/us/en/products/scanners/general-purpose-scanners/hands-free-on-counter/ds9908-ds9908r.html

by tommermans tommermans Geen reacties

ZD620 Series Desktop Printers

ZD620 SERIES DESKTOP PRINTERS MAXIMUM PRINT QUALITY, EFFICIENCY AND MANAGEABILITY Advancing the legacy of the industry-leading GX Series printers, the ZD620 Series desktop printers are loaded with state-of-the art features, including a full range of connectivity options, the fastest wireless connections and an optional 10-button colour LCD interface that takes all the guesswork out of printer setup and status. Field-installable connectivity and media handling options allow you to purchase what you

Source: ZD620 Series Desktop Printers