Pentolabel Identificatie Oplossingen
Printing Scanning & Supplies

Wij bieden een breed assortiment barcode- printers en scanners  en leveren alle soorten bedrukte en onbedrukte etiketten, tag’s en kaartjes. Daarnaast bieden wij identificatieoplossingen aan voor die toepassingen waarbij zware omstandigheden, levensduur en betrouwbaarheid een belangrijke rol spelen. Wij kunnen u adviseren over de juiste hardware met de juiste supplies en hebben voor bijna iedere toepassing een oplossing.

Etiketten
Wij leveren blanco en bedrukte etiketten van papier, kunststof en thermisch materiaal. Daarnaast bieden wij oplossingen voor extreme omstandigheden zoals vocht, vet, hoge en lage temperaturen en moeilijk hechtende oppervlakten.
iDPRT-iE4P-Thermal Transfer-Printer

Printing
In ons assortiment hebben wij de printer range opgenomen van iDPRT en Zebra Technologies. Naast de barcode- labelprinters bieden wij ook polsbandprinters en een groot assortiment aan mobiele printers aan. Desktop, Midrange en Industrial, wij hebben voor iedereen een oplossing.
Datalogic Quickscan

Scanning
Een scanner voor iedere toepassing en industrie. Scanners welke met een kabel aan uw computer of kassa gekoppeld zijn. Draadloze scanners waarmee u de vrije hand heeft en imagers voor 2 dimensionale barcodes. Wij leveren Hand Held scanners en imagers alsmede de on-counter en hands free scanners van Zebra en Datalogic.
supplies-ribbons-image4567-web-72dpi

Supplies
Printfolie voor labelprinters zijn er in 3 kwaliteiten. Wax folie, Wax-Resin folie en Resin folie. Wij kunnen de originele printlinten leveren maar hebben ook alternatieve kwaliteiten. Op aanvraag kunnen wij een proefrol verzorgen.
Bartender-Labelsoftware

Label Ontwerp en Print Software
Wij kunnen de printer voor u koppelen aan uw bedrijfs software of ERP Systeem. Voor Exact Software kunnen wij bijvoorbeeld de templates aanpassen zodat u uw product etiketten met barcode kunt printen. In veel gevallen zijn er te weinig mogelijkheden om het etiket te ontwerpen. In dat geval adviseren wij Bartender Labelsoftware.
service-en-onderhoud

Service, Support & Onderhoud
Wij kunnen u ondersteunen bij storingen en defecten en wij kunnen het onderhoud op uw printers en scanners uit handen nemen.

“We hebben het, we vinden het of we maken het”