Zebra Hand Held Barcode Scanners & Imagers

Scanners voor iedere toepassing en alle omstandigheden.

Zebra-LS4208

Symbol LS4208 General Purpose Barcode Scanner

De Symbol LS4208 handheld laserscanner levert uitzonderlijke prestaties in een toegankelijk, intuïtief pakket. Het ontwerp met één printplaat zorgt voor stevigheid en een ergonomische vorm voor maximaal gebruikerscomfort. Continu scannen met één doorgang, een innovatief rastering-scanpatroon met meerdere regels, een breed werkbereik en superieure bewegingstolerantie maken het vastleggen van gegevens eenvoudig, zelfs voor beginners. Deze scanner is er in twee modellen: de LS4208-SR, die alle 1-D barcodes verwerkt, en de LS4208-PR, die ook PDF417, microPDF en samengestelde symbologieën kan vastleggen.

Symbol LS2208 General Purpose Barcode Scanner

DE MEEST VERKOCHTE SCNNER. De betaalbare Symbol LS2208 handheld barcodescanner biedt snel en betrouwbaar scannen in een ergonomische, lichtgewicht vorm. Het brede werkbereik -van bijna-contact tot 17 inch-maakt dit apparaat ideaal voor winkels, ziekenhuizen, onderwijs of overheidsinstellingen. Meerdere on-board interfaces zorgen voor integratie met verschillende hostsystemen.

LS1203-HD General Purpose Handheld Scanner

SNELLE, HIGH-PERFORMANCE 1D LASERSCANNER De LS1203-HD handscanner is ontworpen voor elektronicafabrikanten die kleine, hoge dichtheid 1D barcodes op PCB-assemblages moeten scannen voor track, trace, kwaliteit en andere toepassingen. De constructie met één plank en een duurzaam scanelement verminderen de uitvaltijd en reparatiekosten aanzienlijk. Meerdere interfaces zorgen ervoor dat u vandaag en morgen verbinding kunt maken met uw systeem.

LS1203 General Purpose Barcode Scanner

UITSTEKENDE WAARDE VOOR DAGELIJKS GEBRUIK Deze bidirectionele LS1203-handscanner verwerkt alle 1D-streepjescodes en is ideaal voor kleine detailhandelaren. Het levert de functionaliteit, functies en betrouwbaarheid die nodig zijn om de operationele efficiëntie van de kassa tot de opslagruimte te verbeteren. Het minimaliseert manuele keying, zorgt voor nauwkeurigheid bij alle klantentransacties en automatiseert papiergebaseerde voorraadprocessen. Het apparaat integreert eenvoudig meerdere interfaces om te zorgen voor connectiviteit met een host en pc-systeem.

LI4278 Handheld Scanner

DE VOLGENDE GENERATIE IN 1D SCANNEN Gebouwd voor de hele dag en voor dagelijks gebruik, biedt de LI4278 draadloze vrijheid met Bluetooth-compatibiliteit. Het biedt ook een betere codering voor verbeterde beveiliging en betere algehele draadloze prestaties. De LI4278 is achterwaarts compatibel met zijn belangrijkste accessoire – de wieg – die werkt met zijn neven, de LS4278 en de DS6878. Superieur batterijvermogenbeheer levert het grootste aantal scans per acculading om scanintensieve applicaties te ondersteunen. Je kunt het gebruiken in stoffige en natte omgevingen en het kan een val van 6 voet / 1,8 m overleven.

LI2208 Handheld Scanner

DE VOLGENDE GENERATIE IN 1D SCANNEN Of uw werknemers barcodes scannen die zijn afgedrukt op papieren etiketten of elektronische streepjescodes die op het scherm van een mobiele telefoon, tablet of computer worden weergegeven, de beste LI2208 lineaire imager levert ongeëvenaarde prestaties, elke keer opnieuw. De nieuwe generatie van 1D-scanning biedt de LI2208 dezelfde betrouwbaarheid en ergonomie van onze meest populaire scanner, de LS2208, met verbeterde functies waarmee u op een grotere afstand meer soorten streepjescodes kunt scannen.

DS6708-DL Hand Held Imager Scanner

ALGEMENE DOELWERK DIGITALE IMAGER SCANNER De Symbol DS6708-DL barcodescanner combineert alle functies van Zebra’s standaard DS6708-imager, inclusief omni-directionele 1D / 2D barcodescanning, met een ingesloten parsing-agent waarmee gebruikers de PDF417-streepjescode op een Amerikaanse rijbewijs kunnen lezen en die informatie kunnen gebruiken voor een veelheid aan applicaties. Omdat het parseren wordt gedaan in de scanner en de uitvoer wordt bestuurd door de gebruiker, kan de scanner eenvoudig worden gebruikt in alle omgevingen met zeer weinig opstartinspanning.

DS4800 Series

ELITE PRESTATIES, ELEGANT GEMAAKT Uw winkel vertegenwoordigt uw merk. Je bent trots op het ontwerp. De sfeer die het creëert, is een groot deel van de ervaring van uw klant, en u hebt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze het voelen op het moment dat ze door uw deuren lopen. Met de DS4800-serie kunt u die klantervaring uitbreiden naar uw POS. Deze innovatieve barcodescanner biedt stijl zonder compromis, combineert een indrukwekkend ontwerp en toonaangevende technologieën met de betrouwbaarheid en functionaliteit van het bedrijf die u van Zebra verwacht. De DS4800-serie – elite-prestaties, elegant vormgegeven.

Symbol DS4308 Handheld Scanner

EEN NIEUW PRESTATIENIVEAU EN MEER VEELZIJDIGHEID STAAN INVOERING VAN ELKE BARCODE TOE Als u op zoek bent naar buitengewone flexibiliteit en prestaties in uw handscanner, levert de volgende scantechnologie van de DS4308 dat op. Zijn werkelijk buitengewone bereik doet het werk van twee scanners, waardoor u dichterbij en verder kunt scannen dan elke andere scanner in deze klasse. Uw werknemers kunnen vrijwel elke barcode scannen. De DS4308 doet het allemaal – 1D of 2D, elektronisch of afgedrukt op papieren etiketten of plastic kaarten, zelfs als de barcode vuil, bekrast of slecht afgedrukt is. Met PRZM Intelligent Imaging binnen kunnen uw werknemers barcodes vastleggen zo snel als ze de scantrigger kunnen gebruiken. En dat betekent niet meer Point-of-Sale-uitzonderingen die kunnen veranderen in langere lijnen, langere wachttijden en verloren verkopen. De DS4308 – een nieuwe klasse scanner voor een nieuwe wereld van barcodes.

Symbol DS4308-XD Extreme Density Imager

STREAMLINE EN FOUTBESTENDIG UW FABRICAGE LIJN PRODUCEREN Van de auto- en ruimtevaartindustrie tot de productie van medische apparatuur en elektronica, het volgen van elk onderdeel wanneer het wordt gebruikt, is cruciaal voor de productkwaliteit en traceerbaarheid. Introductie van de DS4308-XD, de enige scanner die alle streepjescodes van uw productielijn kan vastleggen. Geladen met geavanceerde scantechnologie, heeft de DS4308-XD alles wat nodig is om 1D- en 2D-barcodes vast te leggen en directe markeringen afgedrukt op niet-reflecterende oppervlakken. Wilt u uw cyclustijden verkorten, de productkwaliteit verbeteren en kosteneffectieve naleving van de track & trace-vereisten in uw branche mogelijk maken? Je kunt het allemaal met de DS4308-XD doen – alleen bij Zebra.

Zebra-DS2200

DS2200 Series Corded and Cordless 1D/2D Handheld Imagers

BETAALBAARHEID EN EENVOUDIGHEID GELEVERD 2D-streepjescodes hebben hun weg naar uw verkooppunt gevonden en verschijnen op alles, van de items die uw klanten kopen tot bedrukte en elektronische coupons en klantenkaarten. Uw 1D-scanner kan de nieuwe 2D-codes niet vastleggen, wat leidt tot uitzonderingen die het afrekenproces vertragen en klanten frustreren bij dat belangrijkste laatste persoonlijke contactpunt in uw winkel. Maar met de DS2200-serie kunt u alles scannen. U krijgt een betaalbare 1D / 2D-imager die de prestaties of functies niet in gevaar brengt voor de prijs. En u kunt het model kiezen dat het beste bij uw POS-behoeften past: de draadgebonden DS2208 of de draadloze DS2278. De DS2200-serie – de betaalbaarheid die uw budget vereist, met de inzetbaarheid, het gebruiksgemak en de beheereenvoud die uw bedrijf vereist.

DS8100 Series Handheld Imagers

DE ULTIEME PRESTATIES, INNOVATIE EN BEHEERBAARHEID De kassatribune is de laatste kans om shoppers met een goede indruk achter te laten. De kwaliteit van de kassa-ervaring is sterk afhankelijk van de prestaties van de scanner die u kiest. Nu kunt u elke klant met de ultieme laatste indruk achterlaten met de DS8100-serie draagbare imager. De DS8100-serie gaat verder dan conventionele camera’s en levert ongeëvenaarde scanprestaties op vrijwel elke 1D- en 2D-streepjescode, waardoor uw kassa’s blijven bewegen en uw kassamedewerkers een persoonlijkere kassa-ervaring kunnen bieden. De DS8100-serie – omdat het bij de kassa-ervaring in uw winkel alleen het beste zal doen.