Pentolabel Identificatie Oplossingen

 

Wij leveren labelprinters, barcodescanners en randapparatuur waarmee u uw producten kunt identificeren en wij bieden een groot assortiment aan bedrukte en onbedrukte etiketten, tag’s en kaartjes. Daarnaast hebben wij oplossingen voor die toepassingen waarbij zware omstandigheden, levensduur en betrouwbaarheid een belangrijke rol spelen. Wij kunnen u adviseren over de beste hardware en de juiste supplies en hebben voor bijna iedere toepassing een oplossing.

iDPRT-iT4E-Thermal-Transfer-Printer

Panda Printers
In ons assortiment hebben wij de Panda Printer range opgenomen van iDPRT. Naast de barcode- labelprinters bieden wij ook de cardprinters, polsbandprinters en een  assortiment aan mobiele printers aan.
Panda Etiketten

Etiketten & Kaartjes
Wij leveren blanco en bedrukte etiketten van papier, kunststof en thermisch materiaal. Daarnaast bieden wij oplossingen voor extreme omstandigheden zoals vocht, vet, hoge en lage temperaturen en moeilijk hechtende oppervlakten.
Panda Printfolie

Printfolie
Printfolie voor labelprinters zijn er ruwweg in 3 kwaliteiten. Wax folie, Wax-Resin folie en Resin folie. Wij kunnen de originele printlinten leveren maar hebben ook alternatieve kwaliteiten. Op aanvraag kunnen wij een proefrol verzorgen.
iDPRT Panda SL42 zijaanzicht

Panda Shipper SL42
Een scanner voor iedere toepassing en industrie. Scanners welke met een kabel aan uw computer of kassa gekoppeld zijn. Draadloze scanners waarmee u de vrije hand heeft en imagers voor 2 dimensionale barcodes. Wij leveren Hand Held scanners en imagers alsmede de on-counter en hands free scanners van Zebra en Datalogic.

Bartender Label Ontwerp en Print Software
Wij kunnen de printer voor u koppelen aan uw bedrijfs software of ERP Systeem. Voor Exact Software kunnen wij bijvoorbeeld de templates aanpassen zodat u uw product etiketten met barcode kunt printen. In veel gevallen zijn er te weinig mogelijkheden om het etiket te ontwerpen. In dat geval adviseren wij Bartender Labelsoftware.

Barcode Scanners
Printfolie voor labelprinters zijn er ruwweg in 3 kwaliteiten. Wax folie, Wax-Resin folie en Resin folie. Wij kunnen de originele printlinten leveren maar hebben ook alternatieve kwaliteiten. Op aanvraag kunnen wij een proefrol verzorgen.
Bartender-Labelsoftware

Service, Support & Onderhoud
Wij kunnen u ondersteunen bij storingen en defecten en wij kunnen het onderhoud op uw printers en scanners uit handen nemen.