shockwatch-labels

Wereldmarktleider Spotsee, de fabrikant van precisie impact indicatoren en -recorders, heeft een uitgebreide reeks labels ontwikkeld welke toezicht houden op de verzendings- en verwerkingsfasen van uw supply chain.

Gebruikt in combinatie met bijbehorende gereedschappen, bieden SpotSee-impactindicatoren en -recorders een duidelijk visueel afschrikmiddel tegen verkeerd gebruik. Door potentieel schadelijke impactgebeurtenissen tijdens het transport te registreren, kunnen indicatoren en recorders supply chain managers in staat stellen potentiële scheepvaart- en transport risico’s te identificeren en hierop te reageren. Bekijk ons ​​volledige assortiment indicatoren om de beste oplossing voor uw supply chain-behoeften te kiezen.

 • Computer/IT Services
 • Medical Devices and Supplies
 • Consumer Electronics
 • Distribution – Electronics
 • Retail
 • Auto and Truck Parts
 • Medical Devices and Supplies
 • Logistics / Transport and Storage
 • Electronics
 • Industrial Equipment
 • Furniture and Fixtures
 • Electronics / Aerospace and Defense

 

Shockwatch-2

Schok Indicatoren
ShockWatch 2

ShockWatch® 2-impactindicatoren zijn apparaten voor eenmalig gebruik, go / no-go-apparaten die bepalen of kwetsbare producten zijn weggevallen tijdens transport of tijdens opslag. De indicatoren zijn in het veld uitzetbare, fraudebestendige hulpmiddelen die helder rood worden wanneer een impact buiten een bepaalde drempelwaarde is opgetreden. Elke ShockWatch® 2 heeft een unieke identificatie om de traceerbaarheid te ondersteunen.

 

shockwatch-rfid

ShockWatch RFiD

Verwacht! Word vandaag lid van ons bètaprogramma. ShockWatch® RFID combineert de voordelen van het volgen van RFID-voorraad met een indicatie van onaanvaardbare handelingen. Elke ShockWatch RFID-eenheid is uitgerust met een passieve RFID-chip die kan worden gescand met elke standaard RFID-lezer om schade op te vangen voordat deze de assemblagelijn betreedt. Verminder schade met 40-60% door een monitoringprogramma te implementeren dat het gedrag verandert Eenvoudig toe te voegen aan uw huidige RFID-programma Gebruikt door de beste supply chains over de hele wereld Geen draden of batterijen ShockWatch RFID is gebaseerd op de impacttechnologie van de ShockWatch 2 en is een go / no-go-apparaat dat aangeeft of producten verkeerd zijn gebruikt tijdens het transport of tijdens opslag. De indicatoren zijn draagbaar, fraude bestendig en worden rood als een impact buiten een bepaalde drempelwaarde is opgetreden.

 

Shockdot

Shockdot

ShockDot biedt een kosteneffectieve oplossing met het grootste indicatievenster voor het vaststellen van verkeerd gebruik, waardoor behandelaars erop worden gewezen dat uw pakket extra zorg nodig heeft en de kosten van schade kunnen beperken. Tamperproof mechanisch geactiveerde apparaten, ShockDot-indicatoren worden rood wanneer een potentieel schadelijke impact optreedt. Elke indicator is geserialiseerd en verzekert de gebruiker dat het apparaat tijdens het transport niet is omgeschakeld. Met de QR-code op elk apparaat kunt u de authenticiteit van de indicator verifiëren en kunt u erop vertrouwen dat u een impactindicator van de experts voor impactdetectie bij ShockWatch hebt ontvangen. ShockDot-indicatoren zijn een eenvoudige oplossing voor het identificeren van potentieel beschadigde zendingen en verantwoording over het rijden in de toeleveringsketen.

 

Shockwatch-Label

ShochWatch Label

ShockWatch-impactindicatoren voor verpakkingen die niet goed omgaan met en schade aan de kosten beperken door aan te geven wanneer kwetsbare producten zijn blootgesteld aan een mogelijk schadelijke invloed tijdens het transport of tijdens opslag. ShockWatch-labels zijn verzegelde, mechanisch geactiveerde apparaten die helder rood worden wanneer er een schok optreedt. Meer dan 7 miljoen ShockWatch-labels worden elk jaar gebruikt als een zeer zichtbaar afschrikmiddel voor verkeerd gebruik van producten.

 

Mag-2000

Mag 2000

De ShockWatch MAG 2000-impactindicator is een kosteneffectief, resetbaar en herbruikbaar apparaat dat is ontworpen om de behandeling van breekbare goederen en vrachtcontainers van meer dan 500 lbs te volgen. Het apparaat wordt ook veel gebruikt op spoorwagons en truckvloten om te controleren op overmatige stoten tijdens het wippen of vergrendelen. De MAG 2000 maakt gebruik van twee afgestemde en zeer gevoelige magneten. Wanneer een impact buiten de tolerantie wordt ervaren, worden de magneten uit de uitlijning geforceerd en geven ze duidelijk de hoek en de ernst van de impact aan. Een uniek ontworpen sleutel wordt meegeleverd om de kap op het apparaat te ontgrendelen. Met deze sleutel kan het product na activering worden gereset en is het bestand tegen knoeien.

 

Shockwatch-Flex

Shock Flex

ShockWatch Flex-impactindicatoren zijn fraudebestendige apparaten die helder rood worden om aan te geven dat er sprake is van verkeerd gebruik. De Flex is geoptimaliseerd voor het monteren van een impactindicator op een onregelmatig gevormd oppervlak. Deze indicatoren kunnen worden gebruikt om de omstandigheden te begrijpen die een product ervaart, zelfs als het zich buiten de beschermende verpakking bevindt. De Flex kan in een productontwerp worden ingebed of aan de buitenkant van producten worden bevestigd. De Flex is ideaal voor het monitoren van gereedschappen die niet goed uitgelijnd kunnen zijn, apparatuur die hun kalibratie kan verliezen of producten die kunnen worden beschadigd door verkeerd gebruik.

 

Shockwatch-Clip

ShockWatch Clip

ShockWatch Clip-impactindicatoren zijn fraudebestendige apparaten die helder rood worden om aan te geven dat ze verkeerd zijn gebruikt. Deze impactindicatoren kunnen rechtstreeks op producten worden gemonteerd om inzicht te krijgen in de omstandigheden waarin het product zich bevindt, zelfs als het zich buiten de beschermende verpakking bevindt. ShockWatch-clips zijn ontworpen om producten te beschermen tot 500 kubieke voet in volume en met een gewicht tot 10.000 pond. Andere indicatoren en recorders zijn verkrijgbaar bij ShockWatch voor extra gevoeligheden en monitoringvereisten.

 

Shockwatch-Tube

ShockWatch Tube

De ShockWatch Tube-impactindicator biedt een concurrentievoordeel doordat klanten impactdetectietechnologieën direct in hun product kunnen insluiten. Schokindicatoren insluiten in nieuwe producten met machts- en kostenoverwegingen ShockWatch-buizen zijn mechanisch, wat betekent dat ze geen stroombron nodig hebben. Deze apparaten kunnen worden geïntegreerd in systeemhardware zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra stroomverbruik. Monteer de indicator eenvoudig in uw product en u bent klaar om te gaan.

 

temperatuur-indicatoren

Temperatuur indicatoren

Temperatuurindicatoren en recorders introduceren verantwoordingsmaatregelen in de verzend- en verwerkingsfasen van de temperatuurgevoelige koelketen. In het geval dat een temperatuurexcursie plaatsvindt, geven indicatoren en recorders u de gegevens die nodig zijn om de integriteit van de koelketen te verbeteren. Temperatuurbewaking en meetapparatuur spelen een cruciale rol bij het identificeren van temperatuurgerelateerde gebeurtenissen en stellen u in staat om zinvolle maatregelen te nemen om de kans op productschade te verminderen.

Coldmark

coldmark

Warmmark

warmmark-2

Warmmark Duo

warmmark-duo-2

Coldchain

coldchain

FCP™ Descending Temperature Indicator

fcp_unactivated

Warmmark Long Run

warmmark-long-run-2

Bloodtemp

blood-temp-10

 

tiltwatch XTR

Kantel Indicatoren
Tiltwatch XTR

De TiltWatch® XTR is een  kantel indicator voor eenmalig gebruik die wordt gebruikt om goederen te controleren die rechtop moeten blijven staan. Eenmaal aangebracht op de verpakking, zal de TiltWatch XTR het bewijs leveren van verkeerd gebruik als de zending is gekanteld. De kantelindicator blijft echter onaangetast door beweging als gevolg van normale gebruiksomstandigheden.

 

tiltwatch-plus-2

Tiltwatch Plus

TiltWatch Plus geeft aan of er kanteling naar links of rechts heeft plaats gevonden, de mate van kanteling of dat het voorwerp volledig is gekanteld. TiltWatch Plus zijn eigenlijk drie afzonderlijke indicatoren in een enkele eenheid: Eén sectie geeft de mate van naar links draaien aan Het tweede gedeelte geeft de mate van naar rechts draaien aan Het derde deel geeft de totale omverwerping aan.

Uw Naam (verplicht)

Uw Email adres (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Wat Is Uw Vraag