zebra-logo

Zebra Polsband Printers
Gebruiksvriendelijk en Zorgeloos Printen

De HC100 ™ polsbandprinter van Zebra maakt het printen van polsbandjes gebruiksvriendelijk en probleemloos door een eenvoudig te laden polsbandcassette. Zebra biedt een breed scala aan polsbandmaten, -materialen en -kleuren aan om aan elke vereiste te voldoen.

Zebra-HC100-2
Zebra-HC100-1
supplies-wristbands-
z-band-fun-2
  • Healthcare
  • Hospitality

Zebra HC100 Cartridge Polsband Printer
Eenvoudig in het Gebruik

De Zebra HC100 ™ maakt het uitzonderlijk eenvoudig om individuele polsbandjes op aanvraag te printen. Laat de polsbandcassette vallen en begin met het afdrukken van hoogwaardige polsbandjes voor  patiëntidentificatie of hospitaility-toepassingen. De HC100 is ontworpen om gemakkelijk te worden gereinigd met ontsmettingsmiddelen voor ziekenhuizen. Zebra biedt een compleet assortiment polsbandstijlen, maten en kleuren voor toepassingen in de gezondheidszorg, amusement, waterparken en entertainment.

De HC100 is geschikt voor:

  • Ziekenhuis Polsbandjes
  • Poliklinische Polsbandjes
  • Amusement Parken
  • Water Parken
  • Evenementen en Concerten

FLEXIBEL EN MAKKELIJK TE GEBRUIKEN De thermische printers en Z-Band®-polsbandoplossingen van Zebra zijn gemakkelijk te gebruiken, passen in uiteenlopende omgevingen en vereisen minimale IT-ondersteuning. De polsband kan onmiddellijk aan de patiënt of patron worden bevestigd, omdat er geen montage vereist is. De kleine voetafdruk van de thermische desktopprinters van Zebra zorgt ervoor dat ze passen op het druk bezette bureau, WOW’s (workstations-on-wheels) en loketcabines en loketten. De HC100 Patient ID-oplossing van Zebra is gemakkelijk te gebruiken. Steek de polsbandcartridge gewoon in de printer en u bent klaar om af te drukken – de printer kalibreert automatisch voor polsbandgrootte en optimale afdrukkwaliteit. De betrouwbare aard van thermische printers zorgt voor maximale up-time en minimale IT-serviceaanvragen.

z-band fun
HC100_removingcart
supplies-wristbands-

Bel. +31 (0)76-889 0943