zebra-logo

Zebra ID-Card Printers
Zebra ZXP-1 & ZXP3

Maak zelf uw professionele ID Cards met de Zebra Quick Card bundel. Vind alles wat u nodig hebt om snel, eenvoudig en voordelig ID-kaarten van professionele kwaliteit te maken – alles in één doos. Inclusief software, kaarten, printerlint en camera. Verkrijgbaar in standaard- en professionele configuraties. De ZXP-1 Serie kaartprinter biedt hoogkwalitatieve kaartafdrukken tegen een betaalbare prijs. Ideaal voor toepassingen met weinig volume en voor enkelzijdig afdrukken.

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, de ZXP Series 3 is alles wat u zoekt in een professionele kaartprinter. De ZXP-3 serie is een ideale oplossing voor toepassingen voor enkelzijdig of dubbelzijdig afdrukken met een klein tot middelgroot volume waarvoor een minimale training van de gebruiker en een uitstekende afdrukkwaliteit vereist zijn. ZXP-3 Serie printers bieden geavanceerde functies en media-opties met hoge capaciteit.

Koop Card Printer Folie

ID Card Ribbon

Koop ID-Cards

blankcard
zebra-logo
ZXP1_quickcard_bundle
ZXP_ribbon
zxp-series-1-retail
  • Retail
  • Hospitality

Zebra ZXP 1 Series Standaard Card Printer
Betaalbare ID-Card Printer

De Zebra ZT200 serie is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en biedt betrouwbare afdrukken voor een groot aantal verschillende toepassingen. Of u nu voor het eerst barcodering toepast, uw huidige printers vervangt, de ZT200-serie biedt de juiste keuze voor de meest veelzijdige etikettentoepassingen.

Eigenschappen:
Print Breedte 4.09”/104 mm
Print Resolutie 203 dpi/8 dots per mm 300 dpi/12 dots per mm (optional)
Printsnelheid 6”/152 mm per second
Media Sensors Standard: Fixed reflective and transmissive sensors
Interfaces Parallel, 10/100 Ethernet, 802.11a/b/g/n wireless USB 2.0 and RS-232 serial ports

Prijzen vanaf € 850,-

Download ZXP-1 Datasheet

Adobe Reader

Koop een Zebra ZXP-1

Zebra ZXP1
ZXP_S3_smart_lt
ZXP_S3_lock_nokey
zebra_cardstudio
zebra_card_financial_printer
  • Retail
    Hospitality
    Healthcare

Zebra ZXP 3 Series Card Printer
Professionele ID-Card printer

GEAVANCEERDE FUNCTIES EN AANPASBAARHEID Zebra’s ZXP Series 3 direct-to-card printer biedt een scala aan functies, uitstekende afdrukkwaliteit en lage gebruikskosten. De ZXP-serie 3 biedt een breed scala aan lintopties met hoge capaciteit, samen met de mogelijkheid om de kaartdikte te selecteren die geschikt is voor de toepassing. En, in combinatie met de milieuvriendelijke media van Zebra, is de ZXP Series 3 de meest kosteneffectieve afdrukoplossing in zijn klasse.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN VOOR HET AFDRUKKEN VAN AFBEELDINGEN VAN HOGE KWALITEIT De ZXP-serie 3 biedt levendige, hoogwaardige full-color en monochrome afdrukken op enkelzijdige of dubbelzijdige kaarten. Bediening van de ZXP Series 3 is vereenvoudigd met een intuïtief ontwerp, gekleurde aanraakpunten en quick-replace slimmere LoadN-Go ™ -linten met hogere capaciteit, die nu milieuvriendelijk zijn met minder plastic en meer biologisch afbreekbaar materiaal. Zebra’s ZRaster ™ hostgebaseerde beeldverwerkingstechnologie maakt afdrukken op hoge snelheid mogelijk zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit.

Eigenschappen:

Print Techniek Direct-to-Card Printer
Print Mogelijkheden Single or Dual-sided
Print Snelheid Colour-195 CPH Mono-700CPH
Afdrukken per Ribbon Colour-280 Mono-2,000
Interface Standard: USB Optional: Ethernet
Accessoires Encoding: Magnetic Stripe,  Contact & Contactless Smart Card Laminator: Not available

Download Datasheet Zebra ZXP-3

Adobe Reader

Koop een Zebra ZXP-3

Zebra-ZXP3-series (2)
Zebra-Quick-Card-Bundle
food-safe-bundel
  • Transportation
  • Manufacturing

Quickcard Solution Bundel
Ga direct zelf aan de slag met een complete bundel

Koop in 1 pakket  alles wat u nodig heeft om snel, eenvoudig en voordelig ID-kaarten van professionele kwaliteit te maken. Software, kaarten, printerlint en camera – alles in 1 doos. Verkrijgbaar in standaard en professionele configuraties.

Begin in enkele minuten met het maken van professionele identiteitsbewijzen met foto zonder dat er software-expertise vereist is. We bieden oplossingen voor kleine tot middelgrote organisaties, maar ook voor ondernemingen. De Zebra QuikCard ID-oplossing bevat alles wat nodig is voor een snelle set-up, inclusief uw keuze voor een kleurenkaartprinter – de Zebra ZXP Series 1 of ZXP Series 3 voor kleine tot middelgrote opdrachten of de ZXP Series 7 voor de behoeften van een onderneming – plus CardStudio-software met ingebouwde sjablonen.

Zebra-Quick-Card-Bundle

Food Safe Card Solution Bundel
Allergenen Compliance Gemakkelijk Gemaakt

Maak zelf hoogwaardige voedselveilige ID kaarten en voldoe hiermee aan de wetgeving. Zebra’s FoodSafe-kaartoplossing zorgt ervoor dat uw bedrijf de juiste indruk geeft en voldoet aan de voedselveiligheidswetgeving.

De EU-verordening betreffende voedselinformatie voor consumenten Verordening nr.1169 / 2011 schrijft nu voor dat alle organisaties in de voedingssector die onverpakte levensmiddelen of levensmiddelen aanbieden die ter plaatse worden verpakt en die voor onmiddellijke consumptie zijn, gegevens moeten verstrekken over alle producten die de belangrijkste allergenen in de EU-14 bevatten. In slechts een paar eenvoudige stappen kan de Zebra Food Safe Card-oplossing een plastic merkkaart maken met alle nodige informatie.

food-safe-bundel
zebra_cardstudio
zebra_card_financial_3-
zxp-series-1-retail

Tel. +31 (0)76-889 0943